Företagsflytt

På TransArt har vi stor erfarenhet av kontorsflytt och flytt av hela företag. Vi har flyttat allt från enskilda arbetsplatser till hela företag. Att byta adress ska påverka företaget så lite som möjligt. Med vår erfarenhet kan vi ta hand om hela flyttprocessen, nedpackning och demontering, till själva transporten. Behöver ni hjälp med flytt av servrar, telefoni och annan teknisk utrustning så ordnar vi detta åt er. Vi packar upp och monterar alla möbler, datorer och annat ni har på kontoret om så önskas, så att ni kan koncentrera er på att komma igång med verksamheten så snabbt som möjligt.

Erfarenhet tillsammans med vår noggranna planering innebär att flytten görs effektivt och mindre störande för er, era medarbetare och ert företag. Med vår hjälp kan du snabbt komma igång med företagets verksamhet på den nya adressen.

Vi på TransArt genomför flytt av företag och kontor både inom och utanför Sverige. Går flytten utanför EU tar vi hand om all nödvändig dokumentation inklusive tulldeklarationer åt er. Givetvis packas godset fackmannamässigt av vår erfarna personal. Vid behov till-verkar vi specialanpassat emballage i vårt snickeri. Vi kan också erbjuda magasinering för kortare eller längre perioder om behovet finns. Vi förmedlar självklart försäkringar för era föremål.

Ring oss, så berättar vi mer om vad vi kan göra för just dig. Och givetvis det går att nå oss, i princip, dygnet runt.