Möbeltransport

På TransArt genomför vi såväl bohagsflyttningar som kontorsflytt och flytt av hela företag. Vi tar hand om allt som behövs vid flytt av ditt hem eller företag. Om din flytt är utanför EU tar vi självfallet även hand om Import / export dokumentationen.

Ring oss, så berättar vi mer om vad vi kan göra för just dig.

Bohagsflytt

TransArt erbjuder helhetslösningar vid flytt av bohag. Vi tar hand om allt som behövs vid flytt av ditt hem. Vi sköter nerpackning, transport, uppackning och iordningsställande. Med vår erfarenhet tar vi hand om hela flyttprocessen, oavsett om det gäller en flytt tvärs över gatan eller till en annan världsdel.

Vi packar upp, monterar möbler på plats och hänger konst åt er om så önskas. Vår erfarenhet och noggranna planering innebär att flytten görs effektivt och mindre störande för er, ni kan fokusera på att komma till rätta i ert nya hem.

På TransArt genomför vi bohagsflyttningar både inom och utanför Sverige. Går flytten utanför EU tar vi hand om all nödvändig dokumentation inklusive tulldeklarationer åt er. Givetvis packas godset fackmannamässigt av vår erfarna personal. Vid behov tillverkar vi specialanpassat emballage i vårt snickeri. Vi kan också erbjuda magasinering för kortare eller längre perioder om behovet finns. Vi förmedlar självklart försäkringar för era föremål.

Ring oss, så berättar vi mer om vad vi kan göra för just dig. Och givetvis det går att nå oss, i princip, dygnet runt.

Företagsflytt

På TransArt har vi stor erfarenhet av kontorsflytt och flytt av hela företag. Vi har flyttat allt från enskilda arbetsplatser till hela företag. Att byta adress ska påverka företaget så lite som möjligt. Med vår erfarenhet kan vi ta hand om hela flyttprocessen, nedpackning och demontering, till själva transporten. Behöver ni hjälp med flytt av servrar, telefoni och annan teknisk utrustning så ordnar vi detta åt er. Vi packar upp och monterar alla möbler, datorer och annat ni har på kontoret om så önskas, så att ni kan koncentrera er på att komma igång med verksamheten så snabbt som möjligt.

Erfarenhet tillsammans med vår noggranna planering innebär att flytten görs effektivt och mindre störande för er, era medarbetare och ert företag. Med vår hjälp kan du snabbt komma igång med företagets verksamhet på den nya adressen.

Vi på TransArt genomför flytt av företag och kontor både inom och utanför Sverige. Går flytten utanför EU tar vi hand om all nödvändig dokumentation inklusive tulldeklarationer åt er. Givetvis packas godset fackmannamässigt av vår erfarna personal. Vid behov tillverkar vi specialanpassat emballage i vårt snickeri. Vi kan också erbjuda magasinering för kortare eller längre perioder om behovet finns. Vi förmedlar självklart försäkringar för era föremål. Ring oss, så berättar vi mer om vad vi kan göra för just dig. Och givetvis det går att nå oss, i princip, dygnet runt.