Konsultation

På TransArt har vi lång erfarenhet av utställningar och mässor. Från Los Angeles till Skärhamn, Wuppertal till Kungliga Djurgården i Stockholm, Göteborg till Hong Kong eller från Borås till Varberg. Så oavsett vart i världen din utställning eller mässa ska, så vet vi hur man på smidigaste sätt löser logistiken för dig.

Vi hjälper dig med allt som behövs för utställningar och mässor både globalt och lokalt. Tillsammans med dig som kund kommer vi överens om mest lämpliga transportsätt, bil, båt, tåg eller flyg. Vi ser till att all nödvändig dokumentation som krävs finns med. Allt för att din sändning ska komma fram i tid och att inga delar saknas.

Bland våra kunder finns både små och stora museer, utställningshallar och företag. Många av dem överlåter helhetsansvaret för sin utställningslogistik till oss på TransArt. Från enstaka utställningar till stora vandringsutställningar. Vi hjälper dig med nedpackning, transport och uppackning, men även montering och upphängning om så önskas. Som kund hos TransArt vet du att inga deadlines missas och att överenskommen budget hålls.

Ring oss, så berättar vi mer om vad vi kan göra för just dig. Och givetvis det går att nå oss, i princip, dygnet runt.